Hotel Pérola

Prinsessestraat 299 - Paramaribo - Suriname

Algemene informatie 

Lokatie

Hotel Pèrola is gelegen aan de noordzijde van het centrum van Paramaribo, aan de Prinsessestraat 299. De afstand naar het winkel en uitgaanscentrum bedraagt ca. 3 km. Er is een taxibedrijf direct voor de ingang en tevens stopt er een bus voor de deur. In een straal van ca. 50 meter bevinden zich o.a. een supermarkt, slagerij, telefoonwinkel, boetiek en een sportschool.

Complex

Het geheel bestaat uit het hotel met 34 kamers, waarvan een deel met ventilator en een ander deel met airco is uitgerust. Direct naast het hotel staat een hoogbouw appartementen complex met 27 appartementen. Onder dit complex bevindt zich een parkeerplaats.

In de lobby van het hotel bevinden zich de receptie en een aantal winkels waaronder een kapper/schoonheidssalon en een boetiek. Tevens is er een restaurant met Braziliaanse keuken. Na sluitingstijd van de receptie (17:00) worden de taken overgenomen door het barpersoneel. Deze bar is 24 uur per dag geopend.

Er kan gratis gebruik worden gemaakt van WiFi. Vervoer van en naar het vliegveld kan geregeld worden.

Hotel Pèrola biedt zonder meer een van de meest budget vriendelijke overnachtingsmogelijkheden in Paramaribo. Voor langverblijf, vanaf 1 maand en voor buitenlandse studenten gelden er speciale tarieven.

Voor meer informatie en reserveringen kunt U kontakt met ons opnemen.

Tel. (+597) - 478312
E-Mail : info@perola-suriname.com